Välkommen till mig!Bloggen som mest handlar om betong, lite trädgård och mycket annat!

Lämna gärna en kommentar när du besöker min sida:)

Har du frågor om något? Lämna din mailadress i en kommentar så hör jag av mig.
Finns också på Instagram, malimolis heter jag där.


söndag 23 januari 2011

Söndagar kl 10 stavar min kompis och jag. Idag fick kameran följa med.  Min kamera är så knasig, när det är kallt tar batteriet slut! Men värmer man dom så går det:) Hade kameran innanför tröjan så jag fick lite bilder i alla fall!


 I veckan påbörjade dom rivningen av Laven vid Kantorps gruvor. Den brann i början av mars 2010. Än har dom inte gjort mer än att dom fått dit en kran och lyckats få ett hål...
 Högst upp ser man hålet

3 kommentarer:

 1. Härliga vinterbilder från dintur :) Jag har också stavat runt idag i ett härligt solsken! Ha en bra vecka :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  När barnen var små sydde jag en väska av jeansen mina, men en större modell med handtag till allt som behövdes ha med. Idag har de speciella väskor men det var nog min också för en och annan reagerade "ler". Gillar den och får jag jeans över så ska jag ta efter dig. Sticka sockor står som mitt livsprojekt, kan inte få till hälar. Men när mannen flyttar ner permanent så ska det bli besök på stickcafe. Man blir aldrig för gammal för att lära sig. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 3. Otroligt tråkigt att den mäktiga laven skulle sluta såhär. Den var var kanske inte någon vacker byggnad, utan var istället härligt brutal med sin hårda arkitektur, och en ganska mastodont best att beskåda där den stod och strävade upp mot himlen. Och den enda i sitt slag i Sörmland som nu förlorat en viktig bit av sitt industrihistoriska kulturarv.

  SvaraRadera