Välkommen till mig!Bloggen som mest handlar om betong, lite trädgård och mycket annat!

Lämna gärna en kommentar när du besöker min sida:)

Har du frågor om något? Lämna din mailadress i en kommentar så hör jag av mig.
Finns också på Instagram, malimolis heter jag där.


söndag 11 april 2010

April = olika väder

Ja, aprilväder heter det! Men det har inte varit traditionellt aprilväder. Igår regnade det HELA dagen! Idag har det varit perfekt vårväder:)
Eftersom jag aldrig kom iväg på Trädgårdsmässan i Älvsjö kändes det lite marigt... när det regnade i går tog vi en tur till Handelsträdgården Solberga utanför Strängnäs. Dom verkar ha minskat på sitt sortiment på krukväxter! Hade billiga fuchsior men då dom var omärkta köpte jag inga. Även om dom bara kostade 9kr st vill jag veta i alla fall VAD det är för färg på dom...
Stannade till på Karlssons innan vi åkte hem, där jag hittade några bra byttor i plast att gjuta i.

Idag har solen lyst redan från morgonen. Stavade på förmiddagen, det var första gången sedan i juli! Den onda hälsporre har satt stopp för det. Nu värker foten ordentligt! Undrar HUR lång tid det ska ta för det att ge sig??
I alla fall så har jag städat ur växthuset och skolat om mina tomater.Är alltid så rädd att det ska vara kallt om nätterna... gjorde ett litet tält till dom innan jag gick i kväll: Har två hyllor med underbevattingsbrickor uppsatta på väggen dom har jag klätt in med tyg.
Så här har dom det innanför:)
Så två bilder på betong med blommor som står på min trappa. Blomman i framkanten är en påsklilja i betong.
Den här gjordes med hål för en marschall men det passar bra med blommor också:)

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Jag var på trädgårdsmässan lördag och söndag. Flanerade ena dagen och gick från estrad till estrad och lyssnade på olika talare. Vi tänkte åka till Solberga men valde Zeta`s istället och där fanns det så mycket att välja på. Vackert med en blomma istället för marscall på vårkanten. Ha det gott, Karina.

    SvaraRadera