Välkommen till mig!Bloggen som mest handlar om betong, lite trädgård och mycket annat!

Lämna gärna en kommentar när du besöker min sida:)

Har du frågor om något? Lämna din mailadress i en kommentar så hör jag av mig.
Finns också på Instagram, malimolis heter jag där.


måndag 25 januari 2010

Julgrupper med betong.

Har alltid varit dålig på att verkligen använda min betong själv. I trädgården har jag det men inte så mycket inne.Till jul gjorde jag det i alla fall.

Till första advent och mitt köksfönster, betongkorg med hyasinter och liten julkula och några kottar.


Nedan: Ljus, mossa, en hyasint och lite betonghjärtan och en ängel.Här är den från andra sidan också. Då ser man ängeln som en gång följde med i en köpt julgrupp. Hjärtan som jag dekorerat med röd ståltråd och snöre.


Nästa är en betongkorg, gjuten i en korg som jag lade plastfolie i för att betongen inte skulle åka ur. Dekorationer: Betonghjärta med röd ståltråd och snöre, kanel och ett litet rött hjärta.


Sist, kruka jag gjutit i ett stort plastglas. Snöre runt med en liten snöstjärna. Tomte köpt i blomsterhandeln och tulpaner.

2 kommentarer:

  1. Så fina betongsaker du har gjort.Himla snyggt

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Jag har en kryddhyllsaktig sak som jag målade grå och det ångrar jag idag, för även om inte blått passar helt så är det vackert att bryta av med andra nyanser. Den hade jag laserat i blått och trärena lådor, men men nu får den vara grå. Ska verkligen göra lite krukor för jag har inte en endaste grej av betong inomhus, har ju bara gjort stora saker. Maila din adress så skickar jag mönstret. Ha det gott, Karina.

    SvaraRadera