Välkommen till mig!Bloggen som mest handlar om betong, lite trädgård och mycket annat!

Lämna gärna en kommentar när du besöker min sida:)

Har du frågor om något? Lämna din mailadress i en kommentar så hör jag av mig.
Finns också på Instagram, malimolis heter jag där.


lördag 6 mars 2010

Extern hårddisk...

Ja, det köpte jag i februari förra året. Hade sparat på mig allt för många bilder på datorn. Jättebra med allt på ett ställe! I mellandagarna gick strömkabeln sönder...4/1 var jag till butiken för att köpa en ny. Historien som sen följde med flera besök i butiken och många telefonsamtal orkar jag inte dra här. I mitten av februari fick jag efter mycket om OCH men en strömkabel. I morse när jag satte kabeln i uttaget för att lägga in bilder här... så bara det sprakade i uttaget och jag slet ut kabeln. Ja, nu är jag på ruta ett IGEN! Jag kommer inte åt mina bilder!
Inte kan jag heller fortsätta arbetet med att få in fler kategorier med betong här på sidan. Att jag ska få en blogg med bilder på all min betong... det verkar OMÖJLIGT!
En fin dag har det varit i alla fall! Har skottat fram växthuset så jag kom in där. En del av kanalplasten i taket hade ramlat in. Satte tillbaka den provisoriskt. Sen skottade "gubben" och jag en gång till alltanen så vi kommer in även där. Då den är inglasad så var det rikigt varmt där. Kaffe drack vi i solens sken, dock utanför alltanen:)


Bilder nedan som togs i veckan från balkongfönstret.
Lite senare

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Själv är jag så oteknisk så dottern ska hjälpa mig att ta kort med telefonen, då förstår du....Ha det gott, Karina.

    SvaraRadera